duminică, 14 decembrie 2008

Dreoni are incredere in Szeplekan

PNL-istul Giacomo Dreoni are incerdere in Mihai Szeplekan, cel care va ocupa functia de consilier judetean care ii revenea italianului in urma plecarii in Senat a lui Marius Nicoara. "Oricine trebuie sa primeasca o sansa. Nu cred ca e prea tanar (Szeplekan are 26 de ani - n. red.). Tinerii au o alta viziune si, cumva, fiecare trebuie sa creasca. E baiat de treaba", a declarat Dreoni pentru citynews.ro.
Experienta in afaceri a lui Giacomo Dreoni ii va folosi acestuia in functia pe care o va ocupa in biroul senatorial al lui Marius Nicoara. "Am decis sa accept aceasta propunere pentru a fi mai aproape de Marius Nicoara, sa il ajut in atingerea obiectivelor sale in special in problema IMM-urilor. Eu am o experienta de 25 de ani ca intreprinzator si cred ca asta ma va ajuta. E prematur inca pentru a oferi si alte detalii. Pentru mine e onoare, o mare placere si o experienta noua", a adaugat Dreoni.
Patron de restaurant, Giacomo Dreoni nu va inchide localul din orasul de pe Somes, de care va continua sa se ocupe, si deocamdata nu se gandeste la extinderea afacerii si in Capitala. "Afacerea de la Cluj ramane. Ma voi ocupa in continuare de restaurant, impreuna cu sotia mea. La Bucuresti nu ma gandesc sa deschid un restaurant. Nu ma voi stabili acolo", a explicat Dreoni.
Noul post de la Bucuresti nu il va determina pe italianul din PNL sa renunte la domiciliul sau de la Cluj. Contrar opiniilor pe care strainii le au in general fata de Romania, Dreoni e nationalist cand vine vorba de Romania, dupa cum a confirmat si sotia lui. "Nu abandonez Clujul. Clujul si PNL imi sunt la suflet. Nu plec definitiv la Bucuresti", a incheiat consilierul senatorului Marius Nicoara, Giacomo Dreoni.

Preluare citynews.ro.